İstanbul’da Veda Zamanı

31.07.2021 Cumartesi günü, görevde yükselme ve atama sebebi ile İstanbul dışına tayini çıkan Müdür ve Müdür Yardımcısı üyelerimiz için kahvaltıda bir araya geldik.

Ülkemizde 85 noktada çıkan yangınlar dolayısı ile binlerce hektar orman alanının, içerisinde ki canlılarla birlikte yanıp kül olması ve bazı vatandaşlarımızın can kaybına uğramış olması sebebi ile oldukça hüzünlü geçen kahvaltıda, yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda TEMA Vakfına fidan bağışı yapmak üzere yardım toplandı.

Toplanan yardımlarla tayini çıkan altmış meslektaşımızın ve katılımcıların bizzat adlarına ayrıca da  Vergi Dairesi Müdür ve Müdür Yardımcıları adına genel olarak fidan bağışında bulunuldu.

Ülkemizin bu kötü günleri bir an önce geride bırakması ümidi ile gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir ülke bırakmak amacıyla yüzlerce fidanın ekilmesine vesile olan üyelerimize yeni görev yerlerinde ve yeni görevlerinde başarılar dileriz.